Много сочно руло Стефани

ИвелинаИвелина
Чирак
857831711
Много сочно руло Стефани
Снимка: Ивелина
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4
"Много сочно руло Стефани, което всеки ще си хапне с охота - поне по две парчета"

Необходими Продукти

  • свинска кайма - 500 г овкусена
  • яйца - 2 бр.
  • моркови - 2 бр.
  • кисели краставички - 4 бр.
  • моцарела - 125 г
  • чедър - 2 бр.
  • кашкавал - 250 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковите се варят в подсолена вода 10 минути и се нарязват на пръчици.

Двете яйца се сваряват, обелват се и се нарязват на четвъртинки. Киселите краставички също се нарязват на пръчици.

Каймата се поставя върху предварително омазнена с олио кухненска хартия, като се разстила в овална форма.

По средата редим чедър, морков, яйце и краставички. Настъргваме кашкавал върху тях и след това го затваряме.

Печем апетитното руло Стефани 30 минути в педварително загряна фурна. След това го изваждаме и настъргваме обилно кашкавал.

Слагаме много сочно руло Стефани във фурната обратно, за да се разтопи кашкавалът за още 5-10минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: