Начин на приготвяне
Според това за колко души ще приготвяте апетитните хапки, преценете колко продукти ви трябват. Посочените продукти са за около 20 бр. хапки.
Франзелите по желание може да бъдат царевични, селски, пълнозърнести или каквито ви харесват.
1. Нарязвате ги на филийки - около 2 см дебелина всяка.
2. Намазвате ги с чесновото масло (Чесново масло продават в магазините, но ако не можете да намерите такова, може да го замените с обикновено масло и да добавите чеснов прах или да пресовате скилидка чесън).
3. След маслото, добавяте слой маслинена паста.
4. Нареждате тънко парче (филийка) домат.
5. След домата, добавяте и малка плочка сиренце (или настържете отгоре).
По желание може да сложите клечка за зъби върху всяка хапка, за да бъдат по-лесни за хапване.
Да ви е сладко !
Коментари