Ягодови петифури

Петя СтойневаПетя Стойнева
Новак
1402k186
Ягодови петифури
Снимка: Петя Стойнева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
15
"Насладете се на свежите ягодови петифури с чаша домашна лимонада!"

Необходими Продукти

  • мюсли - 200 г пълнозърнесто
  • лешници - 50 г
  • ягоди - 100 г
  • кокосово масло - 1 с.л.
  • натурален шоколад - 50 г
  • За украса
  • ягоди
  • мента
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За петифурите мюслито, лешниците и ягодите се пасират.

Добавя се коксовото масло и сместа се разстила в съд върху хартия за печене.

Охлажда се във фризера за 30 минути, след което отгоре се полива с разтопения на водна баня натурален шоколад.

Украсява се парчета ягоди и листа мента и се охлажда в хладилник за още 30 минути.

Десертът се сервира охладен, нарязан на хапки.

Насладете се на свежите ягодови петифури с чаша домашна лимонада!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: