Кетчуп с чесън

ВикиВикиНовак
07/10/2014
"Ето я най-ароматната рецепта за домашен кетчуп и повече да не сте посегнали към онзи в магазина "
Приготвяне50 мин.
Готвене90 мин.
Общо140 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 051
  • Преглеждания за месеца168
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и смелете доматите в машинка за мелене на месо. Варете доматения сос до необходимата гъстота, след което прибавете солта, захарта и предварително смлените подправки.

Варете още около 30 минути. След като свалите соса от огъня, прибавете оцета и счукания чесън.

Налейте изстиналия кетчуп в шишета или малки бурканчета, запечатайте и стерилизирайте 15 минути.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар