Начин на приготвяне
Кубчето тофу се разрязва на 4-5 къси и по-дебели парчета. Във всяко от тясната дълга страна се прави прорез почти до долу.
В сгорещен тиган със или без мазнина (не повече от 1-2 капки) се запържва тофуто от всяка страна до златисто.
Соевият сос се смесва с 1 с.л. вода.
Когато тофуто е готово, всяко парченце се обръща легнало върху една от широките страни. Изсипва се половината от соса (соев сос + вода) и се разклаща, докато се поеме изцяло. Парчетата се обръщат от другата широка страна и се повтаря същото с останалия сос.
Готовите джобчета тофу се изваждат, разтварят се и всяко се напълва с около 1 ч.л. предварително сварен ориз. Може и оризът за гарниране освен със сол да е бил смесен и с други подправки.
Отгоре се поръсва с наситнен зелен лук и сусам.