Мариновано свинско месо

22/10/2014
Галя Николова
отГаля НиколоваНовак
Приготвяне35 мин.
Готвене60 мин.
Общо95 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 537
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намажете месото с горчицата и го сложете в смес от виното, млякото, сол и черен пипер. След 10 часа го извадете и изсушете.

Изпържете месото в сгорещеното олио, докато хване коричка от всички страни, добавете зеленчуците, нарязани на едро.

Задушете ги малко и залейте с маринатата. Варете всичко на тих огън, докато месото омекне. Когато изстине, го нарежете на тънки филийки.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар