Задушено пиле по ловджийски

ИларияИлария
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
25/10/2014
"Бихме ви поканили, но, знаете ли, пиле по ловджийски не делим с никого "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо21 164
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете пилето и както е цяло го запържете от всички страни. Извадете го от съда. В същата мазнина задушете ситно нарязания лук.

Прибавете брашното и след няколко минути залейте с гореща вода или с вино и бульон.

Посолете и прибавете няколко зрънца черен пипер. Върнете пилето в съда и го задушете на тих огън. Извадете пилето, а получения сос пасирайте.

Сварете гъбите, нарежете ги на дребно и ги прибавете към соса заедно с нарязаните на дребно кренвирши. Задушете малко. Разделете пилето на порции и върху всяка сипете от соса.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Христова
Христова
01.05.2015 14:12
Рецептата сигурно е хубава,но снимката не е от нея.
А колко хубаво щеше да е показана реална снимка.
0
0
лидия
лидия
04.03.2015 13:34
хубаварецепта
0
1