Телешко месо с ориз

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
26/10/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 414
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете месото и почистените зеленчуци в подослена вода. Нарежете месото на ситни парченца.

Отделно задушете ориза и част от маслото в 400 мл гореща вода.

Когато омекне оризът, прибавете месото, отцедените зеленчуци и малко от бульона.

Ястието се сервира с настърган кашкавал и магданоз.

Голям уок тиган с дървени дръжки 32см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Голям уок тиган с дървени дръжки 32см.
48.99 лв.
Виж ››

Ако във вашия дом азиатската кухня е на почит, непременно се нуждаете от уок тиган. Удобен, качествен, с незалепващо покритие, уок тиганът се справя страхотно с приготвянето на месо и зеленчуци.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар