Телешко месо с домати

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k5
Телешко месо с домати1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
105 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • телешко месо - 700 г
  • домати - 7 бр. 7
  • лук - 1 глава
  • олио - 1 к.ч
  • брашно - 1/2 ч.л
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме месото на парчета. Слагаме на котлон с вода, колкото да го покрие и да заври. Преди да заври, се изгребва пяната.

Прибавяме нарязания лук, олио и сол. Измиваме и нарязваме доматите на едро.

Прибавяме ги към месото, когато вече е омекнало.

Добавяме размито брашното и се разбърква.

Когато се свали от огъня, се поръсва с магданоз, нарязан на ситно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: