Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Телешко месо»Телешко месо с ориз и подправки

Телешко месо с ориз и подправки

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3731
Телешко месо с ориз и подправки
Снимка: Лидия - Гери
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
145 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • телешко месо - 500 г
  • лук - 1 глава кромид
  • домати - 2 бр.
  • моркови - 1 бр.
  • ориз - 1 малка купа
  • магданоз
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкото месо се сварява в тенджера под налягане.

Запържва се лукът, нарязан на дребно, моркова /настърган/ и доматите, нарязани на малки кубчета.

След това се добавя оризът, месото, предварително сварено и нарязано на парчета, магданоз, сол, черен пипер и червен пипер.

Налива се вода и се пече до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: