Начин на приготвяне
Орехите, бадемите, лешниците и кашуто се изсипват в купа и се разбъркват много добре, след което се смилат в блендер до степен на много ситно, като не трябва да се смила на брашно.
Смляната смес се изсипва с купа, в която ще се меси тестото.
Сушените кайсии се нарязват на дребно.
Фурмите се почиства от костилката.
Сушените кайсии, фурмите, червената боровинка и двата вида стафиди се сипват в отделна купа и се разбъркват, след което на три части се смилат в блендер, като на всяка част се прибавя по 1 с.л. кленов сироп.
Сместа се прибавя към сместа от ядките.
От двете смеси се омесва тесто, като се меси до получаване на хомогенна смес.
Оформят се веган бонбони, като половината се овалват в какаото, другата половина от домашните бонбони се овалват в кокосовото брашно.
Много здравословни веган бонбони са суперенергични хапки, които ви зареждат с енергия за дълго.
Вижте още защо се напълнява от веган хранене, както и от кои веган източници си набавяме протеин.