Начин на приготвяне
Разбийте маслото със захарта, меда, млякото и подправките.
Добавете брашното и омесете гладко тесто за меденки. Оформете на топка, завийте във стреч фолио и приберете в хладилник за 20-30 минути.
Разточете охладеното и стегнало тесто на тънка кора и изрежете сладки човечета.
Подредете ги в тава или две тави застлани с хартия за печене.
Печете на 180 °C в предварително загрята фурна за около 10-12 минути или докато коледните бисквитки почервенеят по ръбчетата.
Оставете да изстинат и по желание декорирайте с Айсинг.
Съхранявате в добре затворена кутия за сладки.
Класически, много ароматни коледни бисквити, без които не си представям този празник.
Весела Коледа с моите коледни бисквити с мед!