Начин на приготвяне
В купа смесете кокосовите стърготини, разтопеното кокосово масло, медът, ванилията и щипка сол. Разбъркайте добре, докато получите лепкава смес.
Разтопете веган шоколада и кокосовото масло на водна баня или в микровълнова, като разбърквате, докато сместа стане гладка.
Добавете към останалите съставки. Бъркайте до получаване на гъста каша, която да позволи оформяне.
Вземете малка част от кашата и оформете топчета. Подтеждайте топчетата в подходяща тавичка или друг съд за поднасяне. След като всички топчета са готови, поръсете с кокосови стърготини.
Съхранявайте кокосовите бонбони в хладилник или фризер, за да запазите свежестта им.
Опитайте непременно и другите ни предложения за домашни веган бонбони или си пригответе тези естествени бонбони от фурми и други здравословни продукти.
Коментари