Начин на приготвяне
Разтопете краве маслото. Разтворете пакета с кори за баница и го разстелете, като оставите корите една върху друга.
Разрежете на квадрати с остър нож всички кори, както са една върху друга. Размера на квадратите са около 8-9 см. От тясната страна излизат четири квадрата, а от дългата 5.
Вземете един квадрат с всички листи от пакета. Прегънете го на триъгълник и подредете в тава върху хартия за печене. С помощта на четка намажете всички триъгълници с краве масло.
Печете на 180 г до приятен загар.
Разбийте сиренето Маскарпоне заедно с кондензираното мляко. Добавете ванилията. Поставете крема в пош. Внимателно разтворете всяка триъгълна баничка през средата на корите, колкото да поставите края на поша и напълнете с крема.
Запечете кадаифа с заедно с 20 г краве масло, добавете и крема от шамфъстък. Разбъркайте и оставете да изстине сместа.
На всяка баничка внимателно поставете внимателно от сместа с кадаиф там, където се е показал крема.
Разтопете течния шоколад на водна баня. Украсете сладките банички с разтопен шоколад и крем от шамфъстък. Най–добре да стане с помощта на пош. Този вид дубайска баница с крем е различен от всичко, което сте опитвали, но е много вкусен.
Вижте също как да си направите дубайски шоколад и дубайски чийзкейк.