Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Кавърма»Кавърма от свинско в омлет

Кавърма от свинско в омлет

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k31
Кавърма от свинско в омлет2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4
"Перфектната свинска кавърма, завита в нежен омлет и приготвена с много любов"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 800 г
  • яйца - 8 бр.
  • вино - 200 мл
  • домати - 3 - 4 бр.
  • масло - 80 мл растително
  • люти чушки - 1 бр.
  • лук - 1 - 2 br.
  • магданоз - няколко стръка
  • чубрица - 1 щипка
  • черен пипер - 1/2 щипка
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парчета и го задушете в мазнината и малко вода.

След това последователно прибавете нарязаните лук, домати, люта чушка, виното и подправките. Задушете докато сместа остане само на мазнина.

Преди поднасянето изпържете 4 омлета, разпределете месото върху тях и сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

иванова
иванова
супер изпробвах оценка 6
20.12.2014 08:14