Gotvach.bg»Рецепти»Закуски и печива»Соленки»Меки соленки от авокадо без брашно

Меки соленки от авокадо без брашно

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Автор
3k37k17k12
Меки соленки от авокадо без брашно
Снимка: Yordanka Kovacheva
2 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
12 мин.
Общо
27 мин.
Порции
6
"Сервирайте меки соленки от авокадо без брашно със сос по избор. Сосът е задължителен, защото сами по себе си соленките нямат силно изразен вкус - леки, мекички и много приятни са."

Необходими Продукти

  • авокадо - 2 бр.
  • яйца - 2 бр. L
  • kaшкавал - 80 г
  • сирене - 30 г овче (твърдо)
  • черен пипер - 1 щ
  • сол - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и намачкайте авокадото. Теглото на двете заедно без костилката и кората трябва да е от 180 до 200 г.

Разбийте леко яйцата с щипка черен пипер и малко сол по желание.

Дали да се добавя сол, зависи от това колко са солени сиренето и кашкавалът.

Настържете кашкавала и натрошете сиренето. Смесете всичко в купа.

Пригответе си тавичката от фурната, като я покриете с хартия за печене.

С чаена лъжица взимайте от сместа и слагайте в тавата, като правите леко издължени соленки на разстояние една от друга.

Печете в загрята на 190 градуса фурна за 12 минути или до загар.

Сервирайте меки соленки от авокадо без брашно със сос по избор. Сосът е задължителен, защото сами по себе си соленките нямат силно изразен вкус - леки, мекички и много приятни са.

Вижте още дали е кето оризовото брашно и каква мазнина да използваме при кето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:
.