Пьоркьолт от карантия

ГеоргиГеоргиНовак
08/11/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо399
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре карантията под студена вода. Сложете я в тенджера със солена вода и се вари. Малко преди да се свари напълно, излейте водата и нарежете карантията на ленти.

Междувременно нарежете лука и го запържете със ситно нарязания бекон. Когато придобия златист цвят добавете чесъна, червения пипер и 1 с.л. вода.

След 3-4 минути добавете карантията, посолете и гответе, докато омекне напълно.

Нарежете домата на ситно и го прибавете малко преди да свалите ястието от котлона.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар