Телешко и свинско филе с гъби и зеленчуци

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
Телешко и свинско филе с гъби и зеленчуци1 / 2
24/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Сготви60 мин.
Общо90 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете филетата от ципите и ги нарежете на плоски парчета. Нанижете на шишове парче от свинското, парче от телешкото филе и така продължете до запълване на шиша.

Посолете, оваляйте ги в брашно и ги изпържете в част от сгорещеното масло.

Лукът се смила с половината гъби и се задушава с малко масло. Прибавете доматеното пюре. Поставете изпържените шишчета в сместа и ги задушете за няколко минути.

Настържете морковите, смелете зелето, а останалите гъби нарежете на ивици. В останалото масло задушете морковите, гъбите и зелето.

Извадете месото от шишовете и го сервирайте със задушената смес от гъби, лук и доматено пюре. Гарнирайте със задушените зеле, гъби и моркови.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: