Начин на приготвяне
От майонезата, киселото мляко и горчицата приготвям сос, който овкусявам с щипка черен пипер.
Мажа всяка палачинка с две лъжици от соса. Поставям намазаната страна на палачинката и отгоре отново мажа със соса.
Идеята е да намажа всяка палачинка от двете страни, за да се получи сочна палачинкова торта.
За различните пластове на палачинковата торта редувам ред шунка, палачинка, краставички, палачинка, крема сирене, палачинка, царевица.
Така редувам, докато свърша всички продукти.
Завършвам реденето с палачинка и намазвам от всички страни с майонезения сос. Покривам тортата с настърган кашкавал и настъргани варени яйца.
Украсявам с чери доматчета и оставям солена палачинкова торта Традиция в хладилник за една нощ.