Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Реване»Реване с четири продукта

Реване с четири продукта

Teodora KrumovaTeodora Krumova
Чирак
54393119
Реване с четири продукта
Снимка: Teodora Krumova
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
65 мин.
Порции
12
"Реване само с четири продукта, което е като целувка, поднесено към устните ви"

Необходими Продукти

  • яйца - 6 бр.
  • брашно - 1 и 1/2 ч.ч.
  • захар - 1 ч.ч.
  • бакпулвер - 10 г
  • За сиропа
  • вода - 1 л
  • захар - 2 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата задължително трябва да са топли, на стайна температура. Разбивате ги.

Добавяте захарта и отново разбивате, докато се стопи. Смесвате брашното и бакпулвера и ги добавяте постепенно, докато разбърквате.

Печете реването в намаслена и набрашнена тавичка във фурна на 180 °C до готовност.

Оставяте блата да изстине напълно. Сварявате сиропа от вода и захар.

Разрязвате реването на парчета и го заливате с топлия сироп.

Оставяте го да се напои и да се охлади, а след това поднасяте любимото реване само с четири продукта.

Ако сте фенове на рецептата, тогава непременно разгледайте и тези предложения за турско реване и трилече.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: