Начин на приготвяне
Започнете с приготвяне на зеленчуците.
Изчистете от дръжките и семките и нарежете чушките на едри парчета. Обелете моркова и тиквичката и нарежете на едро. Гъбите измийте, разрежете на две или ги оставете цели.
Измийте добре пилешкото и оформете пилешки пържоли. Сложете всичко в купа и добавете хималайската сол, черен пипер, горчицата, соевия сос и меда.
Приберете в хладилника за поне час. След това си пригответе грил тиган с незалепващо покритие.
Сложете го на котлона на висока степен да загрява. Когато е добре нагорещен, сложете месото. Печете го за 5 минути от всяка страна.
След това го извадете и наредете зеленчуците. Обърнете ги по веднъж до лек загар и поднесете пилешкото със зеленчуци.
Вашата диетична вечеря на грил тиган е готова.
Насладете се!
Вижте още как да направите панирани пилешки хапки, както и колко калории има пилето.