Пържоли с манатарки

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Пържоли с манатарки1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4
"Нищо не подчертава така добре вкусът на свинското месо, както шепа дъхави манатарки!"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 4 бр. пържоли от свински бут
  • гъби - 1 шепа сушени манатарки
  • топено сирене - 8 триъгълничета със зелени подправки
  • масло - 70 г
  • черен пипер
  • сол
  • вино - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Натъркайте свинските пържоли със солта, черния пипер и подправки по избор, които са подходящи за свинско месо.

Накиснете манатарките във вода, за да възстановят обема си.

Отцедете и нарежете на големи парчета.

В голям глинен съд с намазано с масло дъно, се подреждат ред пържоли, ред гъби, ред топено сирене.

Най-отгоре натрошете и маслото, след което залейте с вино и сложете да се пече.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
56
42
35
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

райна
райна
супер вкусно е...
08.12.2014 17:53
1