Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Скумрия, печена с вино

Скумрия, печена с вино

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Скумрия, печена с вино1 / 2
21/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • скумрия - 4 бр. почистени
  • лук - 1 глава кромид
  • моркови - 1 бр.
  • зехтин - 1 с.л.
  • дафинов лист - 1 бр.
  • лимонов сок - 2 с.л.
  • мащерка - на око
  • бяло вино
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на тънки кръгчета лука, моркова и ги подредете в намазнена тавичка заедно с рибата.

Полейте със зехтин, лимоновия сок и поръсете подправки на вкус.

Залейте рибата с вино и сложете да се пече в умерена фурна до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: