Пилешки бутчета (Египет)

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
02/12/2014
"Не е нужно да ходите до Египет, за да опитате вкусни пилешки бутчета по египетски Ето я рецептата "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 790
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да приготвите специалната подправка за бутчетата, като запечете в сух загрят тиган бадемите и семената за 30 секунди, като ги бъркате.

След това ги счукайте в хаванче с малко сол и пипер и ги объркайте с галета.

Махнете кожата на бутчетата, намажете ги с горчица и ги оваляйте в брашно и разбит белтък. Накрая ги оваляйте в специалната подправка.

Сложете ги да се изпекат за около 15-20 минути в загряна на 200 градуса фурна, докато добият златист цвят.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар