Бобена чорба с бекон

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k31
Бобена чорба с бекон2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
115 мин.
Порции
4
"От баба знаем, че най-вкусната подправка за бобена чорба е свинският бекон"

Необходими Продукти

  • бекон - 250 г
  • боб - 1 ч.ч.
  • люти чушки - 2 бр.
  • лук - 1 глава
  • моркови - 2 бр.
  • целина - 1 малко парче
  • магданоз
  • джоджен
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете предварително фасула за една нощ. Отцедете и го сварете в подсолена вода до омекване.

След това прибавете ситно нарязаните и задушени в олио моркови, лук и целина.

Към края на варенето прибавете нарязания бекон, лютите чушки и джоджена.

Готовата супа се поръсва с нарязан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: