Супа от риба по градинарски

Роки
Роки
Новак
06/12/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 041
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата, обезкостете и я нарежете на парчета. Сварете рибните отпадъци, залети със студена подсолена вода, заедно с нарязаните 1 морков, 1 глава лук, корен от магданоз и резен целина. Прецедете получения бульон.

Отделно в олиото задушете до омекване останалата глава лук, моркова, целината, корена от магданоз.

Възварете бульона и щом кипне, прибавете задушените зеленчуци и парчетата риба. Варете супата до омекване на рибата.

Подправете с лимонов сок и сол, поръсете със ситно нарязан девесил и черен пипер.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар