Унгарска супа

08/12/2014
Krasito
отKrasitoНовак
"Сгряваща душата унгарска супа с домати и неустоим дъх на карамфил "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо925
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте доматите, нарежете ги и ги сложете да се варят с вода и главата лук, набодена с карамфила, както и с дафиновия лист, чесъна, черен пипер и зърна бахар.

Добавете нарязания магданоз и целина. След като доматите се сварят, прецедете и ги пасирайте.

Загрейте малко олио и запържете галетата. Разредете запръжката с пасираната супа и оставете да поври още около 15 минути.

Подправете я на вкус с малко захар, сол, още малко черен пипер и застройте с 2 разбити яйца. По желани добавете ориз или фиде към супата.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар