Топла кървавица

Оги_90Оги_90Новак
03/01/2015
"Ако искате да си хапнете хубаво - ние имаме едно вкусно предложение за вас "
Приготвяне60 мин.
Готвене120 мин.
Общо180 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 970
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг
  • свинска кожа - 250 г
  • галета - 170 г
  • кръв - 500 мл
  • бульон - 250 мл от свинско месо
  • сол - на вкус
  • захар - 50 г
  • карамфил - 1/2 к.л. счукан
  • бахар - 1/2 к.л. счукан
  • дафинов лист - 1 счукан
  • черен пипер - смлян, на вкус
  • черва - тънки свински
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете свинското месо да се свари, след което го накълцайте ситно със сатър. Добавете към него всички останали съставки за кървавицата. Хубаво омесете сместа и напълнете червата.

Максималната дължина на всяка кървавица е до 30 см. Сварете кървавиците за около 20 минути на тих огън.

Може да ги поднесете веднага. Подходяща гарнитура са пържено кисело зеле или картофено пюре.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
насето
насето
28.03.2015 14:38
Глупости в кървавицата се слага месо дроб праз лук черен пипер чубрица червен пипер и червено вино всички продукти се слагат сурови във червата и се суши на проветриво место
1
0