Начин на приготвяне
Смесете 1 ч.ч. кокосово мляко, пудра захар и остърганата шушулка ванилия (заедно с шушулката) в съд на слаб котлон за 2 минути, докато захарта се разтвори.
Накиснете листата желатин в студена вода за 3 минути, отцедете ги и ги разбъркайте в крема. След това разбъркайте внимателно с останалото кокосово мляко и махнете шушулката ванилия.
Прецедете крема в десертни чашки и сложете да се стегне в хладилника за около 4 часа.
Пасирайте малините и отново прецедете през сито, за да махнете семчиците. Сложете в съд на котлона заедно с бялото вино, захарта и бъркайте, докато захарта се разтопи.
Поднесете панакотата, като я обърнете в чинийка и залеете с малиновия сироп. Украсете с листенца мента.