Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Гювеч»Солянка по грузински

Солянка по грузински

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Солянка по грузински1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • говеждо месо - 400 г
  • кисели краставички - 2 бр.
  • лук - 2 глави
  • олио - 50 мл
  • доматено пюре - 2 с.л.
  • бяло вино - 100 мл
  • чесън - 1 скилидка
  • брашно - 2 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парченца, добавете ситно нарязания лук и изпържете всичко в олио.

Поръсете с брашното, добавете доматено пюре, обелените и нарязани краставички, чесъна.

Посолете и залейте с виното, задушавайте под похлупак до омекване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: