Печено свинско с картофи

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Печено свинско с картофи
Снимка: Sss
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
155 мин.
Порции
6-7

Необходими Продукти

  • свински бут - 1.5 кг
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • картофи - 1.5 кг
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посолете месото, сложете го в тавичка и го залейте с олиото и малко гореща вода.

Печете се в предварително загрята на 190 градуса фурна, като от време на време се обръща и се залива със собствен сос. Междувременно обелете и нарежете картофите.

Прибавете ги към месото, когато е почти готово. Печете до готовност на картофите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: