Пържоли с медена марината

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
17/12/2014
"Пригответе веднъж пържоли с медена марината и няма повече да искате да опитате други!"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо48 282
  • Преглеждания за месеца209
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • пържоли - 4 свински
  • сол
  • черен пипер
  • мед - 2 с.л. течен
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • балсамов оцет - 1 ч.л.
  • олио - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските пържоли леко начукайте със сол и черен пипер.

Разбийте меда, бялот овино, балсамовия оцет и олиото добре и залейте пържолите с тази марината. Оставете да престоят на хладно в покрит съд за няколко часа или за през нощта.

След това намазнете грил тиган добре, отцедете пържолите от излишната течност и ги запечатайте на тигана от двете страни, докато хубаво се запекат.

След това ги подредете в тавичка, залейте с маринатата и доизпечете във фурната.

Еко тиган с керамично-мраморно покритие 26 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Еко тиган с керамично-мраморно покритие 26 см
42.00 лв.
32.34 лв.
Виж ››

Качествен тиган с незалепващо керамично-мраморно покритие за незабравими моменти в кухнята!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар