Шопски хайвер

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
14k
28/09/2010
"Традиционно българско предястие, което е чудесно допълнение към всяка трапеза!"
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо48 330
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата72
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте изварата или сиренето с прясното мляко, добавете при непрекъснато бъркане олиото, червения пипер, нарязания ситно лук, както и стритите скилидки чесън.

Ако искате добавете и съвсем ситно нарязаната печена червена чушка.

Може да разбиете продуктите с блендер, като най-накрая се добавя прясното мляко в количество, което позволява образуването на смес с гъстотата на хайвер.

Бамбуков поднос за аперитиви и мезета Bigbuy - 20 см-25%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбуков поднос за аперитиви и мезета Bigbuy - 20 см
24.00 лв.
18.00 лв.
Виж ››

Елегантен бамбуков поднос за сервиране на вкусни ордьоври и аперитиви - гостите ви ще го оценят високо

Рейтинг

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
диди
диди
08.11.2013 16:32
абе много лук,според мен половин глава,че много удря на лук,втори път сигурно няма да го направя
1
1
Надина
Надина
30.10.2013 17:29
сложете сметана и кисело мляко и нечетете какво пише в рецептата можете да сложте и домати без сиренето
0
1
Fat Berta
Fat Berta
28.05.2011 15:19
Може според мен, аз сложих и малко заквасена сметана и се получи бонбон.
0
1