Пилешки сърца с лук, топено сирене и гъби

ЕфросияЕфросия
Джедай
938
4k
10
13k
10/10/2010
"Такава манджа сме ви спретнали с пилешки сърца, лук, топено сирене и гъби, че ще си оближете пръстите!"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо24 655
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пилешките сърца. Нарежете гъбките и лука на полумесеци, след което го сложете да се запържи до златисто. Прибавете към него и гъбите. Те трябва да се пържат на силен огън, за да не пуснат много вода и да се разкашкат. Най-накрая изсипете сърцата и овкусете с подправките.

Цялата смес се изсипва в гювеч, а отгоре се разпределят парчета топено сирене.

Сложете капак и оставете да се пече за около 25 минути в умерена фурна.

Сервирайте с гарнитура от картофено пюре и резени домати.

Рейтинг

5 2
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Меган
Меган
09.11.2010 13:51
Приготвих сърчицата снощи за вечеря. Станаха много вкусни, страхотна рецепта.
0
0