Начин на приготвяне
Пилешките бутчета се покриват с вода в тенджерка с малко сол. Сваряват се за 20 минути и се отцеждат добре. В тавичка сипваме отцедените гъби.
Бутчетата поръсваме с къри, черен пипер и всяко се завива с лента бекон, която се разделя през средата на две ленти. Нареждат се върху гъбите.
Топеното сирене се нарязва на парченца в купа и заливаме с 1 ч. ч. горещ пилешки бульон от сварените бутчета.
Много добре се разбърква на кашичка, опитва се как е на вкус, ако има нужда се добавя сол и черен пипер и сипваме в тавата. Отгоре поръсваме с нарязан ситно магданоз и настърган кашкавал.
Печем в загрята фурна 180 градуса до зачервяване около 25 минути. Поднасяме с пресни зеленчуци и резен лимон.