Начин на приготвяне
Пилешките гърди се разделят на две, поръсват се с подправката и се начукват под домакинско фолио. В тава подредете филетата, като ги намажете със соев сос и оставете докато приготвите плънката.
Нарежете кафявите печурки на ивици, зеления лук нарежете на ситно. В тиган загрейте малко олио и масло, сипете гъбите и поръсете със зеленчуковата подправка. Пържете докато изври водата и добавете нарязания лук и джоджен.
На дъска вземете едно филе в единия край сложете от гъбите, парченца чесън и парчета топено сирене. Поръсете с черен пипер и навийте на руло, като завиете краищата на вътре, забодете с клечици.
Готовите руладини подредете в тавата, в която сте сипали малко олио и соев сос. Поръсете руладините с галета и пъхнете във загрята фурна, печете до златисто без да прекалявате със печенето за да не се изсушат.
Руладините поднесете нарязани с гарнитура от запържените много ароматни кафяви печурки или гарнитура по ваш избор.