Печено сирене тофу

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Печено сирене тофу1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Тофу, но овкусено и леко запечено, което ще ви накара да си поискате допълнително"

Необходими Продукти

  • тофу - 600 г
  • червен пипер - 1 ч.л. непълна
  • олио
  • соев сос
  • лимонов сок
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сиренето тофу се нарязва на дебели парчета, които се омазняват леко от двете страни с олио. Поръсва се с червен пипер и всяко парче се овива във фолио за печене.

Изпечете сиренето на грил тиган или скара, като след това ги оставите добре да изстинат без да ги отвивате от фолиото.

Сиренето се поднася охладено, залято с марината от соев сос и лимонов сок.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
55
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Вместо с червен пипер, ползвах джинджифил. Според мен се получи добре.
15.05.2024 20:50
Бел
Бел
Пробвах рецептата, но вместо соев сос и лимон накрая сложих Азиатски сос(продава се готов) и стана страхотно :)
24.08.2013 20:03