Меден ориз

Джуна
Джуна
Новак
17/01/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 439
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете ориза в подсолена вода, като внимавате да не го разварите. След това го изплакнете под студена вода и го отцедете.

Добавете към него стафидите, запечените и смлени орехови ядки и объркайте с меда.

Разпределете медения ориз в купички и украсете с плодове от сладко по желание.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар