Торта Маркиза ll

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Торта Маркиза ll2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
50 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
55 мин.
Порции
10 парчета

Необходими Продукти

  • бишкоти - 500 г
  • масло - 250 г
  • пудра захар - 200 г
  • шоколад - 300 г
  • жълтъци - 2 бр.
  • заквасена сметана - 500 г
  • ванилия - 1 прахче
  • крем шато - за гарниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте мекото масло на пяна и добавете захарта. Разбийте добре на пухкав крем и добавете предварително разтопения шоколад. Един по един добавете жълтъците, като разбивате добре след всеки.

Ароматизирайте с ванилия. По дъното и стените наредете бишкотите с лицевата страна надолу. Сипете вътре крема и сложете тортата на много студено, докато позамръзне.

Обърнете тортата и гарнирайте със сметана и бишкоти. Залейте със сос Шато.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: