Свински суджучета

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Свински суджучета2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
120 мин.
Общо
120 мин.
Порции
20 бр.

Необходими Продукти

  • свинско месо - 3 кг полутлъсто
  • сол - 22 г на 1 кг месо
  • черен пипер - 8 г смлян
  • бахар - 3 г смлян
  • чубрица - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете месото в машинка за месо или ако не разполагате с така, го накълцайте със сатър ситно. Омесете го с подправките, като посоченото количество е за 1 кг месо.

След като сместа престои за 1 нощ на хладно място, напълнете с нея тънки свински черва и прегъвайте през 10 см, за да отделите отделните суджучета.

Те се провесват на сухо и проветриво място да съхнат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: