Рибни кюфтенца

ЕфросияЕфросияНовак301
31/08/2010
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 067
  • Преглеждания за месеца68
  • Преглеждания за седмицата26
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

  • риба - 400 г бяла риба, сварена
  • моркови - 2 броя
  • лук - 1 глава кромид
  • грис - 3 с.л. царевичен
  • яйца - 1 - 2 броя
  • чубрица - няколко щипки
  • галета
  • сол
  • черен пипер
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете на кайма обезкостеното сварено месо от бяла риба.

Отделно смелете и кромида и морковите. Смесете ги с рибната кайма, добавете чубрицата, сол, черен пипер на вкус, яйцата, царевичния грис.

Омесете добре каймата, с мокри ръце оформете кюфтенца, потопете всяко в галета и изпържете до златисто.

Рейтинг

5 5
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
лидия
лидия
18.08.2014 17:22
страхотнарецепта
0
0