Телешки кебап с горчица

MarianeMariane
Джедай
5611k3k
Телешки кебап с горчица1 / 2
15/02/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • телешко месо - 500 г
  • горчица - 2 с.л.
  • хрян - 1 с.л. настърган
  • бренди - 2 с.л.
  • захар - 2 с.л. кафява
  • кисело мляко - ½ ч.ч.
  • лук - 2 глави
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете телешкото месо на кубчета със страна 2-3 см. Смесете горчицата, хряна, захарта, брендито и киселото мляко и разбъркайте.

С получената смес залейте нарязаното телешко месо и оставете поне 30 минути, най-добре цяла нощ в хладилник.

Срежете лука на четвъртини. Нанижете месото и лука на шишове като ги редувате и печете върху предварително загрята скара за 5-10 минути, непрекъснато заливайки с маринатата.

Сервирайте горещи със салата по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: