Заек в сос от горчица

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър11862813122
17/02/2015
Приготвяне5 мин.
Готвене90 мин.
Общо95 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 513
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Натъркайте заешкото с горчицата и го оставете на хладно място за 2-3 часа, за да може да абсорбира вкуса. Загрейте маслото и олиото в дълбок тиган и прибавете заешкото месо. Запържете го до златисто и след това го прехвърлете в тава.

Сипете нарязания лук в тигана и прибавете още малко олио, ако е необходимо. Запържете лука до златисто, след което сипете подправките и брашното. След 1-2 минути прибавете сайдера.

Разбъркайте соса и го оставете да кипне. Овкусете със сол и черен пипер на вкус и го сипете при заешкото месо. Покрийте тавата и запечете за 45 минути до 1 час в умерено загрята фурна. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар