Начин на приготвяне
Сметаната, четири чаши от брашното и половината масло се смесват. Замесва се еластично тесто и се разделя на 10 части. Всяка част се прави на топка и се оставя за 10 минути.
Всяка топка се разточва тънко върху хартия за печене. Отгоре се слага дъното на форма за торта и се очертава кръг. Всяка кора се надупчва с вилица и се пече 4 минути на 200 градуса. Готовите кори се слагат една върху друга.
Приготвя се крем, като яйцата се смесват с остатъка от брашното и захарта. Разбиват се с миксер до еднородна смес и се добавя на порции топлото мляко, като се бърка непрекъснато. Кремът се вари на среден огън при непрекъснато бъркане, за да не загори. Вари се до сгъстяване.
Маслото се разбива с миксер, като малко по малко се добавя от крема. Разбива се, докато не се добави целият крем и сместа не стане еднородна.
Всяка кора се маже с крем, поръсва се с кокосови стърготини и се слага следващата кора, като се притиска отгоре.
Най-горната кора се намазва обилно с крем, поръсва се с кокосови стърготини. Шоколадът се разтопява на водна баня и с него се украсява тортата, като се шприцова.