Касуле

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
4k
28/02/2015
Приготвяне40 мин.
Готвене140 мин.
Общо180 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 488
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително накиснатия в студена вода за 12 часа боб се отцежда. Разтопете маста и запържете свинския джолан и свинското месо. След това прибавете нарязаните лук, чесън, целина, домати, дафинов лист и подправки.

Гответе няколко минути и добавете боба и достатъчно вода, за да покрие съдържанието в тенджерата. Кипнете и намалете огъня, след което задушавайте за 2 часа. След първия час добавете наденичките, бекона и агнешкото.

Ако е необходимо, долейте още вода. Махнете дафиновия лист. Загрейте фурната на 190 градуса и изсипете ястието в тава, добавете около 800 мл от течността от готвенето и запечете за 35 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар