Салата от фасул и бабек

Росица СтояноваРосица СтояноваНовак8715814120
17/03/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо130
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • боб - 250 г
  • червен лук - 2 глави
  • яйца - 2 бр.
  • бабек - 150 г
  • олио - 50 мл
  • хрян - 1 с.л. настърган
  • лимонов сок - от 1 лимон
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте със студена вода боба и го оставете да кисне цяла нощ.

След това го отцедете, сипете в тенджера и го залейте с чиста вода. Сварете го на тих огън, отцедете.

Прибавете към сварения боб нарязания лук, бабека и нарязаните яйца.

Подправете с черен пипер, сол и хрян. Разбъркайте салатата, разпределете в чинии и при сервиране поръсете с лимонов сок и олио.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар