Начин на приготвяне
Залейте гъбите манатарки с гореща вода и ги оставете да омекнат. През това време запържете в голям съд нарязаната на кръгчета наденица и бекон - на лентички. След като добият златист загар, извадете, а в съда добавете нарязаните на кубчета телешко и свинско.
Добавете и накълцания праз, объркайте и след малко долейте виното Пино Ноар. Върнете в съда бекона и наденицата. Добавете и накълцаното зеле и
набъбналите манатарки заедно с водата им.
Към ястието се добавят сливите, на които сте махнали костилките, дафиновите листа, настъргана лимонова кора, бахар и се овкусява с прясно смлян черен пипер, както и сол при нужда.
Объркайте всичко, сложете капака на съда и пухнете да се готви към 3 часа в загряна на 160 градуса фурна.