Тиролски картофи

02/04/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър11862812210
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 937
  • Преглеждания за месеца74
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете и пасирайте картофите. Към тях прибавете жълтъците, нарязания на дребни парченца салам и посолете.

Изсипете сместа в тава, предварително намаслена и поръсена с галета.

Отгоре сложете парченца масло и запечете ястието в загрята на 180 градуса фурна за 20-тина минути.
подобни рецепти тук

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Сттоян
Сттоян
02.01.2017 12:40
Към рецептата добавих и лъжичка горчица.Доближи се до тиролския вкус
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв