Агнешко печено в плик
Roasted Lamb in a BagJagnjetina u kesi za pečenje

Агнешко печено в плик

EfrosiaEfrosia
Джедай
9765k1125k
Агнешко печено в плик1 / 6
11/09/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
3
"Агнешкото как ухае, пече се, пръска в тавата, а кой ще чисти...! Имаме идеалното решение! Опитайте рецептата ни за печене в плик! Запазва аромата и тавата !"

Необходими Продукти

  • агнешко месо - около 800 г
  • масло - 80 г краве
  • джоджен - 2 - 3 стръка
  • сол - на вкус
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • грах - за гарнитурата
  • картофи - за гарнитурата
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе си специален плик за печене. Почистете агнешкото и го осолете. Намажете го с разтопено масло, в което е кипната 1 ч.л. червен пипер.

Внимавайте пиперът да не прегори. Сложете агнешкото в плика, долейте няколко чашки вода, прибавете клонки джоджен и затворете плика.

Печете агнешкото на високи градуси около час. Поднесете с гарнитура от сварени грах и картофи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
57
42
33
22
10
Дай твоята оценка: