Джолан в плик

LiDimitrovaLiDimitrova
Новак
75415
Джолан в плик
Снимка: LiDimitrova
1 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
135 мин.
"Слагате джолана в плик и готвите на бавен огън до ....съвършенство"

Необходими Продукти

  • джолан - 1 цял
  • червен пипер
  • черен пипер
  • бял пипер
  • чесън - на прах
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Втриваме подправките в целия джолан и оставяме да поеме за няколко часа.

Загрейте фурната на 180 градуса.

Сложете джолана в плик, който пробийте на няколко места с игла.

Печете поне два часа, като може и да го обърнете свинското по някое време.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

чичо_Гочо
чичо_Гочо
А бе, булка, ти знаеш ли колко ток гори фурната? За един джолан - два часа, бива ли такова нещо?
Ще ви замоля да добавите още 4 плика съответно с 4 джолана в тях.
А между пиперите може и малко кимион, позволено и Богоугодно е.
30.01.2019 20:50
2
2
2
Покажи всички подкоментари